• Latest News

  Τα ζώδια της Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου

  Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

  Κριός
  Η έκλειψη σελήνης που πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο επηρεάζει κυρίως τους Κριούς που έχετε γεννηθεί στο τέλος Μαρτίου με τις σχέσεις και τις συνεργασίες να μην πηγαίνουν και τόσο καλά, παρά το γεγονός ότι ο Κρόνος σταθεροποιεί τα σχέδιά σας. Οι ημέρες αυτές ωστόσο έχουν ένταση, ενώ οτιδήποτε έχει σχέση με τη συναισθηματική ζωή όσων έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας φαίνεται να ευνοείται. Όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 10-15 Απριλίου είστε γενικά σε μια περίοδο που θέλετε να αλλάξετε πολλά πράγματα από τη ζωή σας, θα πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί στα βήματα που θα κάνετε και στις επιλογές σας.

  Ταύρος
  Εσείς οι Ταύροι, με την έκλειψη σελήνης να πραγματοποιείται στο προηγούμενο από εσάς ζώδιο έχετε άγχος για τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ενώ τα διλήμματα ανάμεσα στο αν θα πρέπει να ασχοληθείτε με την υγεία σας ή με την πορεία των εργασιακών σας θεμάτων και την κοινωνική σας ζωή δεν θα λείψουν. Ωστόσο όσοι είστε γεννημένοι ως το τέλος Απριλίου -με τον Δία να ευνοεί τα σχέδιά σας-είστε σε μια πολύ καλή φάση, προσπαθήστε λοιπόν να επωφεληθείτε αν και γενικότερα έχετε κάνει κάποιες υπερβολές.

  Δίδυμοι
  Εσείς οι Δίδυμοι, αν και δεν επηρεάζεστε αρνητικά από την έκλειψη της σελήνης, έχετε όμως διλήμματα ανάμεσα στους φίλους ή την κοινωνική σας ζωή γενικότερα και τα δημιουργικά σας σχέδια, ενώ οι σχέσεις σας με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο παρουσιάζουν κάποια ερωτηματικά. Αν είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας έχετε μεγάλη ένταση με κάποιες οικογενειακές σας υποθέσεις να έρχονται στο προσκήνιο, ενώ ο Κρόνος απέναντί σας θα ξεδιαλύνει σιγά σιγά σχέσεις και συνεργασίες που δεν είναι επιθυμητές. Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις ευνοούνται, αποφύγετε όμως τις υπερβολές όσοι είστε γεννημένοι στο τέλος Μαΐου.

  Καρκίνος
  Εσείς οι Καρκίνοι επηρεάζεστε πάντα από τις εκλείψεις της σελήνης, με την συγκεκριμένη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού να τονίζει θέματα που έχουν σχέση με την επαγγελματική ή την οικογενειακή ζωή όσων είστε γεννημένοι τον Ιούνιο. Ενώ τα πράγματα είναι αρκετά καλά για εσάς και έχετε να κάνετε πολλά, αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις με κάποια επιθετικότητα θα έλεγα και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις επαφές σας με συγγενείς και φίλους. Προσέχετε λοιπόν στην διάρκεια όλου του επόμενου μήνα, μην τρέχετε όταν οδηγείτε και προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Τα οικονομικά σας δείχνουν να βελτιώνονται.

  Λέων
  Για εσάς τους Λέοντες, η συμμετοχή του Ήλιου (πάντα συμμετέχει ο κυβερνήτης σας στις εκλείψεις) σε αυτή την σεληνιακή έκλειψη δείχνει ότι θα σας απασχολήσουν οι υποχρεώσεις που έχετε σε σχέση με νομικά διαδικαστικά θέματα, με το εξωτερικό ή με ταξίδια αλλά και με την καθημερινή σας ζωή. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή πολλές φορές δημιουργεί απρόβλεπτες εξελίξεις, παλιές υποθέσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας έρχονται στο προσκήνιο, μπορεί να δείτε φίλους από τα παλιά, αλλά και παλιές υποθέσεις έρχονται να σας ενοχλήσουν. Προσέχετε τα οικονομικά σας.

  Παρθένος
  Για εσάς τους Παρθένους η έκλειψη της σελήνης επηρεάζει περισσότερο θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά τα κληρονομικά ή τα φορολογικά σας ενώ κάποιες υποθέσεις οικονομικού ενδιαφέροντος να καθυστερούν. Όσοι είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας προσέχετε, ο Κρόνος επηρεάζει οικογενειακά θέματα, γεγονός που το έχετε ήδη δει αυτές τις ημέρες ενώ, αντίθετα, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα για όσους έχετε γεννηθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου. Οποιοδήποτε ζήτημα έχει σχέση με την ακίνητη περιουσία ή τα ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας θα πρέπει να τα προσέχετε.

  Ζυγός
  Για τους εσάς τους Ζυγούς που έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες η έκλειψη αυτή επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Παρά το γεγονός ότι δεν είστε σε μια κακή φάση-αντίθετα τα σχέδιά σας σταθεροποιούνται-τις ημέρες αυτές έχετε κάτι να μοιράσετε, κάτι να χωρίσετε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Θέματα σπουδών, νομικών υποθέσεων ή παιδιών δημιουργούν κάποια απρόβλεπτα και σημαντικά γεγονότα για όσους είστε γεννημένοι στις αρχές Οκτωβρίου. Προσέχετε, υπάρχει ένα παρασκήνιο το οποίο κινείται πυρετωδώς!

  Σκορπιός
  Για εσάς τους Σκορπιούς υπάρχει ένα ζήτημα που έχει σχέση με την εργασία ή την υγεία σας, προσέχετε και μην δίνετε αφορμές για σχόλια. Ένα οικονομικό θέμα σας φορτίζει ιδιαίτερα. Προσπαθήστε να ρυθμίσετε τώρα υποθέσεις που δεν είχαν τακτοποιηθεί τόσο καιρό. Μην αφήνετε φίλους να παρεμβαίνουν στα οικονομικά σας, ενώ όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας έχετε αρκετές κοινωνικές υποχρεώσεις.

  Τοξότης
  Για τους Τοξότες των πρώτων ημερών τα πράγματα εξακολουθούν να είναι κάπως δύσκολα με κάποια λάθη που έχετε κάνει, ή θα μάθετε μια αλήθεια και θα δείτε τις απόψεις που είχατε διατυπώσει για το σπίτι και την οικογένεια και γενικότερα για τη ζωή σας να αλλάζουν. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος Νοεμβρίου προσέχετε μήπως σας εξαπατήσουν και προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Σε φιλικό επίπεδο θα κάνετε ένα ξεσκαρτάρισμα. Η σημερινή έκλειψη δεν επηρεάζει δυσαρμονικά το ζώδιό σας, μπορεί να έχετε κάποια διλήμματα αλλά δεν κινείστε σε απατηλούς δρόμους.

  Αιγόκερως
  Για εσάς τους Αιγόκερους η σημερινή έκλειψη επηρεάζει άλλοτε τα οικογενειακά και άλλοτε τα επαγγελματικά όσων έχετε γεννηθεί τον Δεκέμβριο, ενώ κατά τα άλλα είστε σε μια πολύ δημιουργική περίοδο! Όσοι είστε γεννημένοι τον Ιανουάριο, έστω και αν έχετε υποστεί πολλές αλλαγές στη ζωή σας, θα δείτε τα πράγματα να βελτιώνονται αυτόν τον καιρό και θα μπορούσαν να πάνε ακόμη καλύτερα για όσο διάστημα ο Δίας θα βρίσκεται στην Παρθένο. Προσπαθήστε λοιπόν να επωφεληθείτε!

  Υδροχόος
  Υδροχόοι μου η έκλειψη αυτή δεν είναι δυσαρμονική για το ζώδιό σας, έχετε όμως διλήμματα ανάμεσα στην καθημερινή σας ζωή και τα μελλοντικά σας σχέδια. Να είστε προσεκτικοί σε οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με άλλους( εφορίες, δάνεια, ασφάλειες).

  Ιχθείς
  Εσάς τους Ιχθύς η σημερινή έκλειψη επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών με τα οικονομικά θέματα να σας απασχολούν άμεσα. Όσοι είστε γεννημένοι τον Φεβρουάριο θα πρέπει την περίοδο αυτή να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί τόσο στον επαγγελματικό σας χώρο όσο και στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και μην δημιουργείτε εντάσεις.
  Πηγή: astrologos.gr

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Τα ζώδια της Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου Rating: 5 Reviewed By: yiotatse
  Scroll to Top