• Latest News

  Το φαλλοκρατικό και οπισθοδρομικό ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στον Έβρο


  «Σοκ και δέος» από την «ανανέωση» του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στον Έβρο! Θα βογκήξουν οι κάλπες!

  Δύο νέα πρόσωπα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στον Έβρο.
  Στην πέμπτη θέση της λίστας έχει τοποθετηθεί ο πρώην βουλευτής την Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνος Ουζουνίδης.

  Μια κλασική παλαιοκομματική εμμονή της ΝΔ να κάνει «μεταγραφές» από άλλα κόμματα και να «μαζεύει» τους πολιτικά... άστεγους της ευρύτερης δεξιάς, που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν προσφέρουν τίποτα στην παράταξη, ειδικά τώρα που οι εκλογές είναι χωρίς σταυρό.

  Να σημειώσουμε ότι όταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που αν δεν ήταν ο Καμμένος δεν θα τον ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας του, ανακοίνωνε την αποχώρησή του από τους ΑΝΕΛ, επειδή ο Καμμένος δεν τον έκανε υπουργό ή έστω πρόεδρο στον ΟΛΑ, δηλώνοντας παράλληλα ότι δεν έχει κάνει καμία συζήτηση με τη ΝΔ, εμείς γράψαμε ότι εδώ και καιρό συζητάει με τη Νέα Δημοκρατία, αλλά θέλει να μπει στο ψηφοδέλτιο του Έβρου και τελικά επιβεβαιωθήκαμε.

  Στην έκτη θέση του ψηφοδελτίου έχει τοποθετηθεί ο καταγόμενος από τα Ρίζια Έβρου, αλλά μόνιμος κάτοικος και δημότης Αθηνών, Νικόλαος Βαφειάδης. 

  Ο κ. Βαφειάδης είναι Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αθηναίων και Μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής του Δήμου Αθηναίων. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Αθηνών, Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης και Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός». Έχει υπηρετήσει ως υπάλληλος του Υπουργείου Προεδρίας, ειδικός σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας και ως ειδικός συνεργάτης στη Βουλή των Ελλήνων.

  Εκτός του ότι πρόκειται για ακόμη μια περίπτωση υποψηφίου του «κρατικοδίαιτου κομματικού σωλήνα», μιλάμε για ένα άτομο που εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος και δημότης Αθηνών, δεν έχει καμία σχέση και ανάμειξη με τα προβλήματα της περιοχής και ακόμη και τώρα, ως υποψήφιος βουλευτής Έβρου, κάνει τον προεκλογικό του αγώνα στην Αθήνα... περιοδεύοντας στα αθηναϊκά κανάλια και κάποιοι είναι ενθουσιασμένοι γιατί όπως λένε, έτσι... προβάλει τον Έβρο στο «κράτος των Αθηνών»!

  Έτσι μετά τον Αναστάσιο Δημοσχάκη ακόμη ένας «Αθηναίος» Εβρίτης επιστρατεύτηκε για να μας σώσει και πολύ εύστοχα σχολίασε στο Facebook ο πρώην δήμαρχος Σουφλίου Πασχάλης Χριστοδούλου: «Είχαμε τους εγχώριους Αθηναϊστές μας προέκυψαν και οι Αθηναίοι Αθηναϊστές. Και μάλιστα τιτλούχοι, δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Αθηναίων. Μην ξανακούσω κάτι για την Αθήνα... πιπέρι».

  Μπορεί η 5η και η 6η θέση στο ψηφοδέλτιο να έχουν πρακτικά τυπικό χαρακτήρα αλλά τώρα που οι εκλογές είναι με λίστα ήταν μια καλή ευκαιρία για να ανανεωθεί το ψηφοδέλτιο, όμως οι επιλογές που έγιναν δείχνουν την παλαιοκομματική νοοτροπία που επικρατεί στη Νέα Δημοκρατία.

  Βλέπετε σε ολόκληρο τον Έβρο δεν κατοικούν άξια στελέχη για να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ. 

  Αξιοσημείωτο είναι ότι στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στον Έβρο, μετά από πολλά χρόνια, δεν υπάρχει γυναίκα υποψήφια. Επίσης, δεν εκπροσωπείται η νέα γενιά (όλοι οι υποψήφιοι στη λίστα είναι άνω των 50 ετών) και καμία ευαίσθητη και ευάλωτη κοινωνική και επαγγελματική ομάδα.

  Βλέπετε σε ολόκληρο τον Έβρο για τη Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχουν άξιες γυναίκες, δεν υπάρχουν άξιοι νέοι και άξιες νέες, δεν υπάρχουν άξιοι - άξιες εργαζόμενοι, επαγγελματίες της αγοράς, αγρότες κ.α. για να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο.

  Προτιμούνται οι «κουμπάροι», οι «βολεμένοι κρατικοδίαιτοι», οι «επαναπατρισθέντες» και οι «μετανάστες»...

  «Η Ελλάδα Μπροστά» είναι το κεντρικό σύνθημα της ΝΔ. Όμως η ΝΔ δεν κοιτάει «Μπροστά», παραμένει εγκλωβισμένη στο παλαιοκομματικό κατεστημένο, την κοινωνικοπολιτική οπισθοδρόμηση και τις πελατειακές σχέσεις με ανακυκλώσεις του παλιού και των «εκλεκτών» της πολιτικής παρακμής. Με οπισθοδρομικές επιλογές «Μπροστά» δεν πας...

  Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας πολύ συχνά επισημαίνει στις ομιλίες του πως «η ΝΔ εκφράζει το παλιό και φθαρμένο πολιτικό σύστημα και ο κ. Μεϊμαράκης, ήταν και είναι ο στυλοβάτης του παλαιού πολιτικού συστήματος». Και η Νέα Δημοκρατία κάνει ότι μπορεί για να... το επιβεβαιώσει.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Το φαλλοκρατικό και οπισθοδρομικό ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στον Έβρο Rating: 5 Reviewed By: yiotatse
  Scroll to Top