• Latest News

  Τα ζώδια της Τρίτης 6 Οκτωβρίου

  Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

  Κριός
  Έχετε πολλά να κάνετε σήμερα και αν τα κάνετε και καλά, τότε σίγουρα θα σας αναθέτουν ολοένα και περισσότερα… Η ερωτική σας διάθεση είναι ανεβασμένη και σίγουρα δεν έχει πτωτικές τάσεις… Το μόνο πρόβλημά σας σήμερα είναι ο χρόνος… Δε θα απολαύσετε τον έρωτα σε μεγάλες δόσεις και έτσι δε θα χορτάσετε… Στα επαγγελματικά σας πρέπει να προσέχετε τις επαφές με άτομα κύρους…

  Ταύρος
  Φυσικά και μπορείτε να κάνετε μία οικογενειακή συγκέντρωση και να αναλύσετε ένα οικονομικό θέμα που σας αφορά όλους… Ερωτικά, εσείς έχετε αποφασίσει ότι θα αποτραβηχτείτε, αλλά προς το παρόν νιώθετε προστατευμένοι και ότι δεν απειλήστε από κάτι… Επαγγελματικά, αυτό που σας αγχώνει είναι ότι δεν έχετε συγκεκριμένο τίποτα να προχωρήσετε… Δε σας δίνουν δεδομένα!

  ​Δίδυμοι
  Η μέρα για εσάς σας βρίσκει αρκετά ανανεωμένους και σίγουρους… Αυτό που μπορείτε είναι να κλείσετε παλιές εκκρεμότητες ή να λύσετε παρεξηγήσεις οι οποίες αυτή τη φορά παίρνουν οριστικό τέλος… Ερωτικά, έχετε καταφέρει να ξανακερδίσετε την εμπιστοσύνη κάποιων, οπότε σίγουρα τώρα μπορείτε να νιώθετε πιο ασφαλείς… Όμως, μην επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος… Επαγγελματικά, να είστε αδιάλλακτοι αν έχετε εξασφαλίσει ότι έχετε δίκιο!

  Καρκίνος
  Μέρα που σας κάνει να μετράτε τα κομμάτια σας και να τα μαζεύετε, όχι ότι είχατε διαλυθεί, αλλά τώρα κάνετε διαχωρισμό και επαναπροσδιορισμό… Ερωτικά, αυτό που λάμπει είναι χρυσός ή μήπως επιχρυσωμένο ατσάλι? Γιατί αυτός ο ενθουσιασμός που νιώθετε μπορεί να σας αποπροσανατολίσει… Επαγγελματικά, αν δεν είστε σίγουροι, μη ρισκάρετε το παραμικρό, και κυρίως μην πάρετε οικονομικά ρίσκα!

  Λέων
  Είστε πολύ ομιλητικοί σήμερα και πολύ δραστήριοι… Είστε βέβαια και λίγο εγωιστές αλλά σημασία έχει ότι ξέρετε τι κάνετε και γιατί… Οπότε, αφού ακολουθείτε το χρονοδιάγραμμά σας, δεν αλλάζετε κατεύθυνση στα επαγγελματικά σας… Ερωτικά, έχετε αποφασίσει ότι η σοβαρή σας στάση, δε χωράει οπισθοχωρήσεις οπότε αναγκαστικά πηγαίνετε πιο αργά και με βήματα που δε θα σας κάνουν να χάσετε τον δρόμο… Καλά κάνετε και δε βιάζεστε, γιατί έτσι αποδεικνύετε ότι σκέφτεστε και δεν παρασύρεστε!

  Παρθένος
  Μέρα που έχει για εσάς οικονομικές δοσοληψίες κομματάκι δύσκολες… Μπορεί να αποφασίσετε να ανανεωθείτε οπότε να το παρακάνετε σε αγορές που σίγουρα θα είναι υπερβολικές και σίγουρα θα ξοδέψετε αρκετά… Ο έρωτας για εσάς σήμερα σας δίνει εφήμερες ικανοποιήσεις, γιατί είστε τόσο κτητικοί όσο και κανείς να μην μπορεί αν σας δώσει αυτό που θέλετε και στο βαθμό που το θέλετε… Επαγγελματικά, η σιωπή αποδεικνύεται χρυσός!

  Ζυγός
  Μέρα που για εσάς έχει αρκετή ένταση που όμως έχετε βάλει το χεράκι σας να την προκαλέσετε οπότε, ιδού τα αποτελέσματα… Πάντως, αν δε θέλετε να έρθετε σε οριστική ρήξη, πρέπει να μην παρεκτρέπεστε.. Προσέξτε πολύ τα οικογενειακά σας γιατί κρέμονται από μία κλωστή… Ερωτικά, αυτό που σίγουρα δεν έχετε καταλάβει είναι ότι παραμελείτε τους άλλους…. Τα παράπονά τους, είναι η πιο τρανταχτή απόδειξη ότι το κάνετε!

  Σκορπιός
  Μέρα με πολλές εργασίες και μάλιστα από αυτές που δε σας είναι βαρετές… Ερωτικά, αυτό που σας αρέσει είναι ότι υπάρχει ποικιλία στη ζωή σας και έχετε να διαλέγετε… Αλλά, αυτό δεν είναι και απαραίτητα καλό, γιατί δεν έχετε αποφασίσει… Προφανώς και οι άλλοι δεν είναι ξεκάθαροι μαζί σας… Οπότε και εσείς το καθυστερείτε.. Επαγγελματικά, βλέπετε ότι κάποια θέματα αρχίζουν και πιέζουν!

  Τοξότης
  Σίγουρα έχετε βάλει κάποιες προτεραιότητες στη ζωή σας που σας καθορίζουν την στάση σας και δεν μπορείτε να παρεκκλίνετε καθόλου από τους στόχους σας και τον προγραμματισμό σας… Ερωτικά, δεν έχετε τη δυνατότητα να είστε τόσο χαλαροί, ωστόσο έχετε βάλει και εκεί τους δικούς σας όρους, που είναι ευδιάκριτοι και δυσκολεύουν αυτούς που συναναστρέφεστε… Επαγγελματικά, κάποια πράγματα καθυστερούν και εσείς γίνεστε ανυπόμονοι!

  Αιγόκερως
  Ευτυχώς που έχετε τη μαγεία στα επαγγελματικά σας και πάνω εκεί μπορείτε να κάθεστε και να προχωράτε και να δημιουργείτε μία πλατφόρμα για να αλλάξετε όλα τα κακώς κείμενα… Ερωτικά, σίγουρα δεν κυλάνε όλα όπως τα θέλετε, όμως έχετε καταλάβει ότι εξωτερικοί παράγοντες είναι αυτοί που δε σας το επιτρέπουν… Βασικά, δε θέλετε αλλαγές, ή τουλάχιστον δε θέλετε κινήσεις που δεν ξέρετε τις συνέπειές τους…

  Υδροχόος
  Έντονη μέρα είναι η σημερινή με πολλές συζητήσεις και μεγάλη κινητικότητα… Αυτό που είναι καλό για εσάς είναι ότι έχετε προετοιμαστεί κατάλληλα για τα επαγγελματικά σας και δε φοβάστε να φέρετε αντιρρήσεις και να διεκδικήσετε το δίκιο σας… Ερωτικά, ακόμα και τώρα κάποιοι σας αμφισβητούν γιατί θεωρούν ότι είστε παραπάνω ενθουσιώδεις και δεν εννοείτε απόλυτα τα όσα λέτε… Έχουν ένα δίκιο αλλά βρίσκεται στα επιμέρους, όχι στην ουσία αυτών που λέτε… Απλά έχουν μία οπτική γωνία που εσείς δεν την βλέπετε και δε σας αφορά!

  Ιχθείς
  Μέρα που έχει οικονομικές ανησυχίες κυρίως γιατί χρειάζεται να πάρετε αποφάσεις για τα οικονομικά σας που είναι δύσκολες και δεν ξέρετε αν θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε πλήρως σε αυτές.. Ερωτικά, θέλετε να νιώθετε ότι όταν είστε μακριά με τον άλλον, σας συμπαραστέκεται και σας συνοδεύει η σκέψη του… Αυτό ακόμα και αν συμβαίνει είναι δύσκολο να το νιώσετε.. Συμπαράσταση χρειάζεστε, αλλά σίγουρα δε γίνεται με τον τρόπο που εσείς θέλετε!
  ΠΗΓΗ:iefimerida.gr
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Τα ζώδια της Τρίτης 6 Οκτωβρίου Rating: 5 Reviewed By: yiotatse
  Scroll to Top