• Latest News

  [Photos] Νεκτάριος Σκαμνάκης: Ο Mr pr της νυχτερινής Αθήνας μιλάει πρώτη φορά για την ζωή του!

  Νεκτάριε, το 2015 τελειώνει και είναι η χρονιά που έγινες ευρύτερα γνωστός στην κοσμική Αθήνα. Πως τα κατάφερες και ξεχώρισες;
  Δουλεύω σκληρά 4 χρόνια και δεν μου χαρίστηκε τίποτα Μάγδα μου! 
  Δεν γνώριζα κανέναν επώνυμο πριν 4 χρόνια και όλο αυτό εξελίχθηκε σταδιακά! Μόλις είχα απολυθεί από φαντάρος μετά τις σπουδές μου στο Πάντειο πανεπιστήμιο στα ΜΜΕ και στην σχολή του ant1 και έχοντας δουλέψει στις παραγωγές του mega και του ant1 ως δημοσιογράφος αλλά και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς «ψαχνόμουν» να δω τι θα κάνω γιατί νομίζω το κομμάτι των reality εκπομπών είχε κάνει τον κύκλο του για μένα.

  Ήσουν τυχερός, τολμηρός ή επίμονος στον στόχο σου ;
  Γνώρισα μέσω ενός κοινού γνωστού τον Ηλία Πανταζόπουλο και του ζήτησα δουλειά στην τότε διαφημιστική του εταιρεία . 
  Ο ίδιος μου είχε πει πως τρέχει δυο πάρτι σε ένα από τα μεγαλύτερα μαγαζιά τότε της Αθήνας και πως αυτό που θα μπορούσε να μου παρέχει σαν δουλειά ήταν τα καλέσματα επωνύμων ! 
  Εγώ τότε δεν ήξερα καν τι είναι αυτό και πως μπορώ να το κάνω ! 
  Μην γνωρίζοντας κανέναν επώνυμο το είδα σαν πρόκληση ! 
  Ξεκίνησα λοιπόν να καλώ επώνυμο κόσμο από το Facebook ελπίζοντας πως κάποιοι θα με στηρίξουν! 
  Ήταν απίστευτα δύσκολο και οι απορρίψεις ήταν πολλές και σε καθημερινή βάση! Λίγοι ανταποκρίθηκαν θετικά σε σύντομο χρονικό διάστημα αλλά δεν το έβαλα κάτω ποτέ.
  Με ευγένεια, αλλά με θάρρος και επιμονή, όλο και μου έρχονταν κάποιοι. Αρκετοί ήταν και εκείνοι που με συμπαθούσαν από το ηχόχρωμα της φωνής μου και μου έλεγαν να έρθουν να με γνωρίσουν! 
  Ήθελαν απλά να με δουν από κοντά, να καταλάβουν τι άνθρωπος είμαι και μετά ήμουν σίγουρος πως θα τους κέρδιζα! 
  Πως κέρδισες την αγάπη και την εμπιστοσύνη των διάσημων Ελλήνων
  Ειλικρίνεια είναι οι δημόσιες σχέσεις Μάγδα μου όχι διπροσωπία και υποκρισία ...
  Ο ένας φίλος μου έφερνε τον άλλον ! Από τον έναν λοιπόν στον άλλον τους γνώριζα μου έδιναν τα τηλέφωνα τους και κάπως έτσι χτιζόταν η σχέση μας! Έτρεχα σε πρεμιέρες θεάτρων και αυτοσυστηνόμουν! 
  Έτσι τους γνώριζα, τους καλούσα, μου έδιναν τα τηλέφωνα τους και συνέχιζα απτόητος με πίστη στην προσπάθεια που έκανα! Ήθελα πάντα να προσκαλώ εξέχουσες προσωπικότητες και όχι μαϊντανούς και σε εισαγωγικά celebrities και γι΄ αυτό επικεντρώθηκα στους ηθοποιούς που αγαπώ θαυμάζω και εκτιμώ! Είναι μορφωμένοι άνθρωποι, με ταλέντο, με παιδεία και μου ταιριάζουν πιο πολύ! Από μικρό παιδί πηγαίνω στο ΘΕΑΤΡΟ με τους γονείς μου. Πάντα ήθελα να γίνω ηθοποιός αλλά δεν έχω το ταλέντο ! Έτσι είχε βάλει «στο μάτι» ανθρώπους που ποτέ και για κανέναν λόγο δεν είχαν φωτογραφηθεί σε κοσμικά καλέσματα και που δεν περνούσαν ούτε απ έξω από νυχτερινά μαγαζιά με παπαράτσι και κάμερες ! Και δόξα το θεό τα κατάφερα σε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι και συνεχίζω να δουλεύω σκληρά χωρίς να επαναπαύομαι! 
  Λατρεύω αυτό που κάνω γιατί λατρεύω τους ανθρώπους και το να επικοινωνώ μαζί τους . 

  Φιλίες σε αυτή την δουλειά υπάρχουν; Ή είναι όλα δημόσιες σχέσεις;
  Οι επώνυμοι είναι άνθρωποι και αυτοί όπως όλοι μας! Κέρδισα επωνύμους όπως ξέρω να κερδίζω ανθρώπους λοιπόν! Δεν υπάρχει καμία διαφορά! Σίγουρα απλά δυσκολία μεγαλύτερη υπάρχει γιατί όπως γνωρίζεις υπάρχουν πολλοί καλοθελητές που προσεγγίζουν τους προβεβλημένους ανθρώπους αποσκοπώντας σε πολλά! Οι ίδιοι είναι πολύ πιο επιφυλακτικοί και αυτό τους καθιστά σαφώς πιο απρόσιτους και πιο προσεκτικούς! Όταν είσαι αληθινός, ευγενής, μιλάς σωστά ελληνικά τους σέβεσαι τους υπολογίζεις και τους προστατεύεις σίγουρα θα τους κερδίσεις! Δεν μιλάω ποτέ το ίδιο σε όλους! Κάθε ένας έχει την προσωπικότητα του και του συμπεριφέρομαι σαν μονάδα ! Ξέρω τον καθένα προσωπικά, τις ιδιοτροπίες του και τις παραξενιές του, και δεν υπερβαίνω τα όρια του ! Με πολλούς είμαι πολύ φίλος, με άλλους απλά γνωρίζομαι κοινωνικά, και με τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι επιλέγουν εμένα για να βγουν έξω στα μαγαζιά που συχνάζω! Άλλωστε δεν μπορείς να ταιριάξεις απόλυτα με όλους, ούτε να ταιριάζει η χημεία σας ! Χαίρομαι που τους έχω γνωρίσει που υπάρχει αποθηκευμένο το τηλέφωνο μου πλέον στα κινητά τους και που με τιμούν καθημερινά με την παρουσία τους ! Τους αγαπώ τους ευχαριστώ και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. 

  Η προσωπική ζωή "χωράει" στη ζωή ενός Pr man που είναι κάθε βράδυ έξω;
  Δεν έκανα ποτέ μακροχρόνιες σχέσεις ίσως γιατί φοβόμουν τον εαυτό μου μέσα σε αυτές! Θέλει καθημερινή κοινή προσπάθεια μια σχέση και ένας άνθρωπος να είναι με έναν άλλον ειδικά όταν η δουλειά μου με παίρνει πολλές ώρες και με δεν με αφήνει να ηρεμώ! Εδώ και 7 μήνες διανύω την πιο όμορφη φάση στα προσωπικά μου! Είμαι σίγουρος χαρούμενος ήρεμος και κατασταλαγμένος! Νιώθω ψυχική γαλήνια και πνευματική ηρεμία.
  Μίλησε μου για την ζωή σου και την οικογένεια σου.
  Είμαι μοναχοπαίδι από τον δεύτερο γάμο του πατέρα μου και έχω αλλά δυο μεγαλύτερα αδέρφια από τον πρώτο του γάμο! Ο πατέρας μου καπετάνιος και η μητέρα μου αρχιλογίστρια σε ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά καταστήματα της εποχής της! Τώρα και οι δυο είναι συνταξιούχοι ! Ήμουν και είμαι πολύ δεμένος με την οικογένεια μου και θα με χαρακτήριζα μαμάκια !!! (χαχα!)

  Ο Έλληνας παρά την κρίση διασκεδάζει;
  Είναι στο DNΑ του έλληνα η διασκέδαση ότι και αν περνάει όσο δύσκολα και αν είναι τα πράγματα βγαίνει έξω και ξεδίνει!! Είμαστε γλεντζέδες οι Έλληνες και κανένα μνημόνιο δεν θα μας κλείσει στα σπίτια μας και θα μας αποξενώσει ! Το γλέντι το έχουμε μέσα μας και με την πρώτη ευκαιρία το θυμόμαστε !
  Ποιο είναι το πιο πετυχημένο πάρτι που διοργάνωσες μέχρι σήμερα;
  Δεν υπάρχει κάποιο πάρτι που να έχω ξεχωρίσει! Κάθε βραδιά που βγαίνω έξω για μένα είναι ιδιαίτερη και μοναδική μιας και η σύνθεση των καλεσμένων είναι πάντα διαφορετική και αυτό κάνει και μοναδική την κάθε βραδιά. Για εμένα σημασία έχει το αποτέλεσμα και αυτό μετράει . Στην δική μου περίπτωση το αποτέλεσμα είναι πως οι καλεσμένοι μου γελούν φεύγουν χαρούμενοι αφού έχουν περάσει μία ανέμελη βραδιά με φίλους, μουσική, ποτό και διασκέδαση. Αλώστε μην ξεχνάτε πως τα ωραία στην ζωή κρύβονται πίσω από απλές καθημερινές στιγμές που περνάμε με τους ανθρώπους που εμείς επιλέγουμε.

  Όλοι οι πετυχημένοι άνθρωποι έχουν μια πετυχημένη συνταγή, ποια είναι η δική σου;
  Δεν θεωρώ ότι είμαι πετυχημένος ! Είναι πολύ λίγο το χρονικό διάστημα για να το πω αυτό ! Σε 4 χρόνια μόνο δεν μπορεί κανείς να πει πως έχει φτάσει στην επιτυχία ! Η πορεία λοιπόν θα δείξει που εύχομαι να είναι εξίσου καλή. Ως συνταγή λοιπόν μιας και με ρωτάς το μόνο που θα σου πω είναι σκληρή δουλειά, ειλικρίνεια και το γεγονός ότι δεν «κοίταξα» ποτέ πίσω μου δεξιά και αριστερά .Μόνο κοιτώντας μπροστά κατορθώνεις να κανείς και το επόμενο βήμα . 

  Πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου μετά από δέκα χρόνια;
  Επειδή τίποτα από αυτά που μου συμβαίνουν ούτε τα είχα φανταστεί ούτε τα είχα προγραμματίσει αφήνω την μοίρα να με παει εκεί που η ίδια θέλει ! Εγώ απλά έχω τα μάτια μου ανοιχτά και επιλέγω με γνώμονα την διαίσθηση μου. Αυτό έκανα πάντα αυτό θα κάνω και στο μέλλον . Εύχομαι να μου βγει σε καλό .

  Επειδή πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και μέσα μας πρέπει να είμαστε παιδιά, το δικό σου δώρο από τον Άγιο Βασίλη ποιο θα είναι;
  Το δώρο που θέλω τον άγιο Βασίλη εν όψη εορτών είναι την υγεία μου σε μένα και στους ανθρώπους που αγαπώ ! 
  Δεν Θέλω τίποτα άλλο ! Όταν έχουμε αυτό το πολύτιμο αγαθό τα έχουμε όλα . 


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: [Photos] Νεκτάριος Σκαμνάκης: Ο Mr pr της νυχτερινής Αθήνας μιλάει πρώτη φορά για την ζωή του! Rating: 5 Reviewed By: yiotatse
  Scroll to Top